De kracht van yogabeoefening zit hem niet zo zeer in de houding die je aanneemt, maar in hoe je je tot de houding verhoudt. Het is een eindeloze ontdekkingstocht die je steeds dichter bij jezelf brengt.

Ik creëer in mijn yogalessen graag een veilige omgeving waarin je op innerlijke ontdekkingstocht kunt gaan. Ik nodig je uit om met lichaam, adem, geest en emoties te werken, in speciale houdingen, bewegingen, ademhalingsoefeningen en meditaties, zodat je kunt ervaren wat deze ontdekkingstocht voor jou betekent. 

 

Een deel van mijn aandacht in de les zal uitgaan naar de zogenaamde "alignment principles", waarbij ik mij baseer op Iyengar Yoga. Kennis van deze principes vind ik belangrijk om op een veilige manier niet-alledaagse houden aan te nemen. Het gaat me er niet om dat je de principes strikt volgt, maar juist dat je de voor jouw veilige en effectieve vorm van de houding leert opzoeken. Zo gaat de yoga voor jou werken, in plaats van andersom.  

 

Heb je interesse en wil je een les bij me volgen? Voel je welkom!

Donderdag

Donderdagavond -Yoga Utrecht

20u30 - 21:40 - Hatha Flow

Meld je aan via de website van Yoga Utrecht voor een proefles van €9.

vrijdag

Vrijdagochtend - Yoga Utrecht

11u00 - 12u10 - Yoga & Meditatie

Meld je aan via de website van Yoga Utrecht voor een proefles van €9.

zondag

Zondagochtend - Fit2GO Woerden

09u30 - 10u30 - Vinyasa Flow 

Aanmelden kan bij Fit2Go via 0348-482174

 

privéles

Tijdens een yogales bij mij thuis of bij jou thuis, kun je ervaren wat yoga is en wat het voor jou kan betekenen. We besteden aandacht aan klachten, ongemakken, wensen of vragen.

 

Neem contact met me op voor vragen, mogelijkheden en tarieven.